6974394477 6ο χλμ Λάρισας Καρδίτσας, Λάρισα argyriosnteou@gmail.com
hero image
 
 
 


Η επιχείρησή μας
Ξυλουργικές εργασίες Ντεούδης - Ξυλουργικές κατασκευές | Λάρισα

 

Η επιχείρησή μας Ντεούδης η οποία εδρεύει στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ Λάρισας Καρδίτσας  δραστηριοποιείται από το 1960 στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Είμαστε η δεύτερη γενιά ξυλουργών και είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τα πάντα όσον αφορά το ξύλο για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε άριστη ξυλεία ωστε να είμαστε σίγουροι πως θα μείνει ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός πελάτης

 
 
 
 
 
 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ


Η μακροχρόνια εμπειρία μας, μας κάνει να γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από το ξύλο και τα υλικά που χρησιμοποιούμε και να εξασφαλίζουμε σε όλες τις κατασκευές μας άριστη ποιότητα και αντοχή.

Δημιουργούμε τα πάντα γύρω από το ξύλο με μεράκι, με όρεξη και με φαντασία και μπορούμε να υλοποιήσουμε και να δώσουμε ζωή σε οποιαδήποτε ιδέα σας.

 Μπορούμε να σχεδιάσουμε μοντέρνες και καινοτόμες κατασκευές δίνοντας την προσωπική σας πινελιά και κάνοντας οποιοδήποτε έπιπλο ή κατασκευή μοναδική για εσάς.

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την δουλειά μας και για οποιαδήποτε ξυλουργική ερασία χρειαζόσαστε.