6974394477 6ο χλμ Λάρισας Καρδίτσας, Λάρισα argyriosnteou@gmail.com
hero image
 

 


Οι υπηρεσίες μας
Ξυλουργικές εργασίες Ντεούδης - Ξυλουργικές κατασκευές | Λάρισα

 

Η επιχείρησή μας Ντεούδης βρίσκεται η οποία βρίσκεται στην Λάρισα διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε όλες τις κατασκευές με βάση το ξύλο και μπορεί να προφέρει κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες σε οποιοδήποτε ύφος και στυλ επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά καταφέρνουμε να παραδίδουμε κάθε κατασκευή στην καλύτερη εκδοχή της και να εγγυηθούμε την αντοχή της στον χρόνο χωρίς αλλοιώσεις. 

Όλες οι κατασκευές που δημιουργούμε γίνονται πάντα κατόπιν παραγγελίας και προσπαθούμε να σεβόμαστε τον κάθε πελάτη και να δίνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα του αποτελέσματος.

 


 

 
     
 
Εξωτερικά κουφώματα
Αναλαμβάνουμε παντός είδους υδραυλικές εργασίες για το σπίτι ή την επιχείρηση σας με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση.
 
     
     
 
Πόρτες εσωτερικές
Συντήρηση και εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου και εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης με εγγύηση ποιότητας και εγγύηση της σωστής λειτουργίας. 
 
     
     
 
Ντουλάπες
Ανακαινίσεις μπάνιων, υδραυλικών, σωμάτων θέρμανσης και πολλές ακόμα υπηρεσίες.
 
     
 
 
     
 
Κουζίνες
Εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ηλιακής ενέργειας για εξοικονόμηση χρημάτων και έχοντας ζεστό νερό όλη την ημέρα χωρίς να καίτε καλοριφέρ ή ρεύμα.
 
     
     
 
Ειδικές κατασκευές
Κάνουμε παντός είδος μερεμέτια στην οικία ή στην επιχείρηση σας με μέριμνα και σεβασμό στην τσέπη και στην εμπιστοσύνη σας.
 
     
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την δουλειά μας και για οποιαδήποτε ξυλουργική ερασία χρειαζόσαστε.